Wandelsportvereniging De Zwervers

Wandelen zit in ons hart

WSV de Zwervers

facebook_page_plugin

WSV de Zwervers organiseert zelf jaarlijks 3 wandeltochten nl;

- De Duinentocht

De 53ste Duinentocht

Nadat de wandeling in 2020 vanwege Corona is gecanceld hebben we de hoop dat we deze wandeling in 2021 weer als van ouds mogen en kunnen  organiseren.

Wordt vanuit Wijk aan Zee georganiseerd op 27 en 28 maart 2021.

De routes zullen worden uitgezet in het door PWN beheerd duingebied tussen de Noordpier in Velsen-Noord en Egmond.

Startlocatie
Deze start is vanuit het sportcafe 'Orangerie' van Heliomare. Relweg 51, 1949EC in Wijk aan Zee.

Voor deze wandeling is een toegangsbewijs voor dit gebied vereist.

- De St. Maartentocht:

De 51ste  St. Maartentocht.

Wordt vanuit Beverwijk georganiseerd op 6 en 7 november 2021.

Deze wandeling zal hoofdzakelijk bestaan uit een hard parcours en door de gemeenten Beverwijk, Heemskerk en Velsen-Noord zijn uitgezet.

Startlocatie
Deze wandeling start vanuit Cafe Carillon, President Kennedyplein 5, 1945 SG in Beverwijk

Winter-Strand-Duinwandeling

De 33ste Winter-Strand-Duinwandeling

Wordt vanuit Wijk aan Zee georganiseerd januari 2022

De routes zullen worden uitgezet in het door PWN beheerd duingebied tussen de Noordpier in Velsen-Noord en Bakkum.

Startlocatie

Voor deze wandeling is een toegangsbewijs voor dit gebied vereist.

Kosten wandelingen:

Inschrijven per persoon €3,00. Voor leden van de landelijke bonden geldt een korting van €1,00. Kinderen tot 12 jaar €1,00.

Herinnering in de vorm van een medaille: €2,50

Voor de duinkaart, het verplichtte toegangsbewijs voor het duinreservaat, €1,80

Leden van WSV de Zwervers betalen geen inschrijfgeld voor onze tochten. (op vertoon van hun eigen lidmaatschapskaart)

-Door De Weeks Wandelen.  Is vanwege corona tijdelijk gestopt

Op de donderdagen in de oneven weken van de maand gaan we in groepsverband wandelen. De eerste donderdag 15km en de tweede donderdag 10km

De gemiddelde wandelsnelheid is 5km per uur. Onderweg wordt er gezorgd dat er een rust moment is waar op eigen rekening koffie kan worden gedronken.

Een lidmaatschap van onze of een andere vereniging is niet noodzakelijk

Verzamelen is vanaf  8:45 in Buurthuis Wijk aan Duin aan de Wilgenhoflaan in Beverwijk  De start van de wandeling is om 9:00 uur
Kosten bedragen €1,00. Hiervoor krijgt u een kopje koffie of thee voor de start van de wandeling.

Wij heten u van Harte Welkom!!