Wandelsportvereniging De Zwervers

wandelen zit in ons hart

WSV de Zwervers

facebook_page_plugin

Zwervers gaan weer naar Nijmegen!

Er is een groep Zwervers dat op eigen gelegenheid naar de Vierdaagse Nijmegen gaat.

Maar er is ook een grote groep van 36 Zwervers die in verenigingsverband gaat, dit jaar voor de 52e keer.

Ook dit jaar hebben we weer een bonte stoet van wandelaars bestaande uit debutanten, nieuwe leden, routiniers en relaxte of sportieve wandelaars in alle leeftijdscategorieën. Ondersteund door het supertrio Rom, Linda en Britt van de verzorging gaan zij er weer een sportieve maar ook feestelijke week van maken.

Wil je de Zwervers ondersteunen?: ga aan het parcours staan of beter nog kom langs bij Blauw-wit.

En als je op vrijdag komt maak  je niet alleen op glorieuze wijze de intocht mee maar kan je voor € 15 ook mee doen aan de barbecue.

Ineke en Ron