Wandelsportvereniging De Zwervers

wandelen zit in ons hart

WSV de Zwervers

facebook_page_plugin

Zwervers gaan dit jaar weer naar Nijmegen!

De  eerste kilometers zijn weer getraind voor Nijmegen. Hieronder vindt je in inschrijfformulier voor verblijf bij Blauw-wit. Voor wie nog nooit met de Zwervers is meegegaan heb je hieronder nadere informatie over hoe het er aan toe gaat.

We hebben er zin in en jullie hopelijk ook.

Ineke en Ron

Inschrijving is VOLgeboekt!

Inleiding
Onze wandelsport vereniging gaat ieder jaar naar Nijmegen. Hieronder leggen we voor belangstellenden uit wat een en ander inhoudt.

Waar slapen we?
We verblijven op het complex van voetbalvereniging Blauw-wit;

sv Blauw-Wit Energieweg 45
6541 CW Nijmegen

Dit is gelegen op 5 km van de start.

Wat houdt het verblijf in?

Het belangrijkste is dat het verblijf in Nijmegen altijd supergezellig is!
Het verblijf is in principe van maandagmiddag t/m zaterdagochtend. Wie wil kan op zondag aan het einde van middag al komen maar moet dit wel bij de inschrijving aangeven.

De wandelaars slapen gezamenlijk in de kleedkamers en andere ruimten van Blauw-wit, onderverdeeld naar geslacht en loopafstand.

In het verblijf zit een eenvoudig ontbijt en de mogelijkheid een eenvoudig lunchpakket samen te stellen. ’s Avonds hebben we een diner van een cateraar (waarbij iedereen eet wat de pot schaft) en als afsluiting hebben we op vrijdagavond een barbecue.

We hebben 3 verzorgers die de mensen van een drankje kunnen voorzien. Twee van hen kunnen blaren prikken en een persoon masseert indien er noodzaak voor bestaat. De keiharde afspraak met Blauw-wit is dat op het complex geen zelf gebracht consumpties genuttigd mogen worden. Iedereen is zelf verantwoordelijk voor het vervoer naar de startplaats en terug. De ervaring is dat de meeste mensen hiervoor een fiets meenemen of huren. Er is  echter tot nu toe vlakbij ook een bushalte van de vroegdiensten waar een aantal wandelaars gebruik van maakt. We zien geen reden waarom er die in 2019 niet zal zijn maar officieel is dat pas bekend begin juli. Om de kosten bescheiden te houden is het verblijf goed maar niet luxe te noemen.

De organisatie bestaat uit ervaren Vierdaagse lopers en verzorgers en zijn vrijwilligers met de beste bedoelingen, maar we zijn geen hotel en er kunnen soms kleine dingen minder goed gaan. De Zwervers vinden het leuk als er nieuwe mensen het wandelpeloton in Nijmegen komen versterken. Omdat we hopen dat mensen vaker meelopen en enige band met onze vereniging opbouwen dient iedereen die mee loopt lid van onze Vereniging te zijn of te worden.

De kosten zijn alsvolgt:

200 euro indien je van maandag tot zaterdag verblijft

215 euro indien je van zondag tot zaterdag verblijft.

Iedereen die nog geen lid is graag eerst lidmaatschap aanvragen via

www.wsvdezwervers.nl/index.php/lid-worden.

Lidmaatschap De Zwervers €19

Lidmaatschap De Zwervers plus basislidmaatschap KWBN € 28

Lidmaatschap plus uitgebreid lidmaatschap KWBN € 33

Elk Extra Gezinslid KWBN € 9

Wij vragen u dan de bedragen voor verblijf en lidmaatschap wsv de Zwervers apart over te maken.

Reglement van toelating

Er zijn circa 40 slaapplaatsen beschikbaar. Voor het geval dat er meer gegadigden zijn geldt het volgende reglement van toelating.

1. Om toegelaten te worden dien je een bewijs inschrijving Vierdaagse te overleggen en lid te zijn van Wsv De Zwervers.
  2. Iedereen die in 2018 overnachtte bij Blauw-wit heeft een slaapplaats
  3. Als er dan nog plaatsen over zijn worden deze op basis van de loyaliteitsscore toegekend. De loyaliteitsscore is de optelsom van het aantal keren dat men met de Zwervers is meegegaan plus het aantal jaren dat men lid is.

Opgelet voor nieuwkomers van buiten. Op dit moment lijkt het er op dat we redelijk  vol komen te zitten. We zullen daarom tussentijds aangeven hoeveel aanmeldingen we reeds hebben.

Nog vragen?
Je kunt bellen met Ron op 06 1905 1809

Alle Zwervers bij Blauw-Wit lopen Vierdaagse Nijmegen (2018) met succes uit!

Groepsfoto Vierdaagse Zwervers 2018

Voor de 52ste keer gingen de Zwervers gezamenlijk naar Nijmegen. Dit jaar vertrokken 36 Zwervers vanaf de locatie Blauw-wit (3de keer).

Het was een sportieve maar vooral ook gezellige week. Ook dit jaar werd hij afgesloten met een lekkere barbecue met een groot aantal gasten. Dankzij het supertrio van verzorgers (Rom, Linda en Britt) en de velen die gevraagd en ongevraagd een handje uitstaken is alles goed verlopen.

En iedereen heeft hem uitgelopen!

Alle wandelaars hebben een topprestatie geleverd, maar we vragen even aandacht voor twee personen.

Mariëlle was met 14 jaar de jongste Zwerver in lange tijd die we Nijmegen hebben zien lopen. En Angelique heeft niet alleen gezellig Nijmegen gelopen: via de Vierdaagse Sponsorloop heeft zij maar liefst 4.500 euro ingezameld voor de belevingstuin van locatie Amstelveen van Ons Tweede Huis. Complimenten aan beide dames.

Ineke en Ron

Zwervers gaan volgend jaar weer naar Nijmegen!