Wandelsportvereniging De Zwervers

wandelen zit in ons hart

WSV de Zwervers

facebook_page_plugin

We gaan weer naar Nijmegen!

De strand- en duinwandeling zit er weer op en de eerste kilometers zijn getraind voor Nijmegen.

Hieronder vindt je in inschrijfformulier. Voor wie nog nooit met de Zwervers is meegegaan heb je hieronder nadere informatie over hoe het er aan toe gaat.

Hier dus de link naar deze twee documenten.

Inschrijfformulier Nijmeegse Vierdaagse 2018

Schrijf je in voor de Nijmeegse Vierdaagse 2018

PS wij weten dat veel wandelaars gewoon gezellig naar Nijmegen gaan maar we weten ook dat sommige wandelaars heel nieuwsgierig zijn nar het hoe en waarom. Daarom voor de geïnteresseerde hieronder de

Uitgangspunten voor Vierdaagse Nijmegen

Naar aanleiding van alle mogelijke evaluaties en de goede bijeenkomst op 6 september met het bestuur hebben Ineke en Ron de volgende uitgangspunten vastgesteld voor de komende jaren.

Hoe werken we het liefst?
Met De Zwervers naar Nijmegen kan op verschillende manieren georganiseerd worden. Er is geen goede of foute manier. Je heb de volgende uitersten:

• Alles vooraf plannen ↔op laatst improviseren
  • In een keer iets goed afspreken ↔Gaande weg naar beste aanpak zoeken
  • Afspraak is afspraak ↔ Flexibel inspelen op wat vrijwilligers en wandelaars willen
  • Alle vrijwilligers werken 100% zonder vergoeding ↔ Alle vrijwilligers mogen voor niets mee en krijgen cadeaubonnen.

Onze voorkeur gaat uit naar zoveel mogelijk aan de linkerkant. Dus Alles vooraf plannen, In een keer iets goed afspreken, afspraak is afspraak, en alle vrijwilligers werken 100% zonder vergoeding. We willen daarbij niet doorschieten en vragen iedereen aan te geven als dit volgens hen het geval is. Voor de vergoeding van vrijwilligers geldt dat we dit persoonlijk als ideaal beeld zien. Maar uiteindelijk iets is wat het bestuur moet besluiten gehoord de wandelaars en de vrijwilligers. Elk consequent beleid is voor ons uiteindelijk acceptabel.

Het gevoel van de Vierdaagse met de Zwervers
De Vierdaagse is van de wandelaars en de mening van de huidige wandelaars is belangrijk. Persoonlijk vinden wij het echter belangrijk dat daarnaast :

• Er een zo divers mogelijke wandelgroep aan mee doet. Van jong tot oud, ook jeugdigen vanaf 12 jaar;
  • De groep in Nijmegen ivm de continuïteit van de vereniging zo groot mogelijk is. Maar wel dat:
    • Iedereen een voldoende ruime slaapplaats heeft
    • De omvang nog voldoende gezellig en behapbaar is
  • De Vierdaagse op prettige wijze ingezet wordt voor de promotie van onze mooie wandelsportvereniging.

Ineke en Ron